Auto Rijbewijs

Bij Verkeersschool Allroad word je goed voorbereid op het auto praktijkexamen. Je leert de bijzondere manoeuvres zoals achteruit inparkeren, parkeervak parkeren, Stopopdracht o.a.  Ook ga je diverse keren de routes rijden die het CBR ook rijdt. Onze instructeurs begeleiden je op een  professionele manier en met geduld naar het auto praktijkexamen toe. Je gaat pas je auto praktijkexamen doen als je er echt klaar voor bent. Bij Verkeersschool Allroad draait het maar om één ding.. dat je slaagt in 1 keer. We hebben diverse lespakketten waaruit je kunt kiezen of natuurlijk losse lessen.

Ook de mogelijkheid om faalangst examen te doen bij Verkeersschool Allroad

Bij het auto praktijkexamen ga je zelfstandig een route rijden wat de examinator aangeeft. Verder volg je de aanwijzingen van de examinator en probeer je zo goed mogelijk je best te doen en te laten zien wat je hebt geleerd tijdens je rijopleiding. Je kan bij Verkeersschool Allroad ook faalangst auto praktijkexamen doen. Dit is speciaal voor mensen die erg zenuwachtig of gespannen zijn. Het gaat bij het faalangst examen allemaal wat rustiger en je kan als het je even te veel wordt een time-out vragen. Je hebt dan meer kans om te slagen voor je auto praktijkexamen. Je instructeur geeft dit van te voren aan en dit wordt besproken met je. Bij Verkeersschool Allroad draait het maar om één ding.. dat je slaagt in 1 keer!!

Rijles vanaf 16,5 jaar

Wat is 2toDrive? 2toDrive betekent dat je al met 16,5 jaar kan beginnen met je rijopleiding. Bij Verkeersschool Allroad kan dat op 16,5 jaar bent en als je dan 17 jaar bent geworden kun je praktijkexamen doen. Je mag dan tot je 18e verjaardag onder begeleiding door jouw gekozen coach(es) de weg op. Niet meer wachten tot dat je 18 jaar bent om te beginnen met je rijopleiding. Het kan al vanaf 16,5 jaar. Het is toch geweldig als je al kan beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar bent en als je 17 jaar bent geworden kun je gelijk je praktijkexamen doen. Met de auto tot je 18e jaar wel onder begeleiding van een coach samen de weg op met je vrienden of vriendinnen.